it Harspit 41 Sneek

it Harspit 41, 8604VS Sneek

 

€349.000

Object ID :

 H101630589

Share

Added to Favorite

Favorite

Slaapkamers

3

Ruimte

150

Beschrijving

Geschakelde 2/1-kap (water) woning. Meer foto’s volgen. BEZICHTIGINGEN VANAF 17 NOV

Inleiding
Heeft u geen groene vingers maar wilt u toch in de natuur wonen, achter hui s zwemmen en varen in waterrijk Friesland? In Pasveer, een van de rustigste wijken van Sneek, ligt aan een doodlopende straat deze woning met uniek vr ij uitzicht over weilanden en 10 klassieke boerderijen. De woning is gelege n aan de Oudvaart, onderdeel van van Middelseeroute. Dit is een breed open vaarwater in directe verbinding met het Sneekermeer en de Friese Meren. Doo rvaarthoogte 2,50 m. Er is een ruim terras van ca. 20 m2 aan de waterzijde en een steiger voor aanleg van twee boten. De woning maakt met 17 andere wo ningen deel uit van ‘Het Bastion’. Deze woningen zijn in een cirk el gebouwd op een schiereiland, dat lijkt op een kasteel met kantelen, mure n en een poort/brug. De luxe en kindvriendelijke woonwijk Pasveer ligt aan de noordoostzijde van Sneek met op steenworp afstand voorzieningen zoals ee n supermarkt, scholen, openbaar vervoer en rondweg waardoor u binnen 5 minu ten op de A7 rijdt.

Begane grond
Entree/hal, toilet met fonteintje, garderobe, meterkast, trapopgang, royale , lichte woonkamer (ca. 53 m2) en open keuken (ca. 7 m2), geheel voorzien v an een massief grenen plankenvloer. De woningbrede woonkamer heeft vanuit e lke hoek direct zicht op het water en heeft een schuifpui naar het waterter ras. Provisiekast onder de trap. Open keuken in hoekopstelling met o.a. een koelkast/vriezer, combi‐magnetron, vaatwasmachine (2016), 4-pits g asfornuis en afzuigkap. Ruime bijkeuken/inpandige berging van ca. 12 m2. Wa ter- en elektriciteitsaansluitingen in de voortuin en aan de steiger. De li gging t.o.v. de zon is ideaal om rustig wakker te worden in een hangmat aan het water, met tot ca. 15 uur zon aan de waterzijde. De voortuin heeft ver volgens vrij zon tot zonsondergang.

Eerste verdieping
Overloop, badkamer volledig betegeld met 2e toilet en twee wastafels, 3 sla apkamers waarvan 2 groot.

Tweede verdieping
Grote overloop met wasmachine- en drogeraansluiting, CV en mechanische afzu iginstallatie. 4e slaapkamer aan waterzijde.

Woning op kaart

Gelijkwaardige woningen