Zoek uw woning...
Te koop Te huur
Soort woning:
Prijs van:
Prijs tot:
Plaats:
Of snel naar...

Hoe krijg ik mijn huis op Funda?

Hoe kunt u uw huis op Funda zetten?

Zelf de woning op Funda plaatsen is niet mogelijk. Dat kan alleen door een makelaar worden gedaan. Om de woning op Funda te krijgen hoeft u ons alleen de tekst en foto's te mailen en wij zorgen dan voor de plaatsing. Doorgaans staat het huis na 1 of 2 dagen op Funda, Huislijn en Jaap als alle gegeven correct zijn aangeleverd.

hoogtefoto

Wat moet ik aanleveren?

Nadat u het pakket Funda, Huislijn en Jaap hebt besteld en betaald, middels het bestelformulier, krijgt u een email met instructies. Daarin staat welke informatie u dient aan te leveren voor de plaatsing van uw woning. Dit zijn o.a.:

  • het aantal m2 en m3,
  • het aantal kamers,
  • het type woning, enz. 
  • eigendomsbewijs 

Ook mailt u ons de foto's van het huis als jpg bestanden, niet groter dan 1 Mb per foto en natuurlijk de verkooptekst.  Mocht er nog iets ontbreken dan laten wij dit aan u weten, zodat u het alsnog kunt aanleveren.

Wij adviseren om ongeveer 25-30 goede foto's van de woning te mailen, liefst allemaal met dezelfde afmetingen (hoogte en breedte). In dat geval komen ze het beste tot hun recht, zonder teveel witte ruimtes tussen de foto's.

Verwijzen naar een andere advertentie

Als de woning al op een andere verkoopsite staat, zoals Marktplaats, dan kunt u voor de foto's ook naar die advertenties verwijzen. Stuur dan gewoon een linkje en wij nemen de foto's over. U hoeft dan niet zelf alle foto's te mailen. Het formaat is dan ook al in orde.

Dit geldt ook voor de verkooptekst, als deze al uitgebreid op een andere website staat. De gegevens moeten vaak nog wel afzonderlijk worden doorgegeven omdat meestal lang niet alles in de Marktplaatsadvertentie staat. Als het een huizenwebsite betreft is de info die daar te vinden is vaak wel voldoende, met uitzondering van het eigendomsbewijs.

Als u zich afvraagt hoe u bepaalde informatie dient aan te leveren dan kunt u altijd contact opnemen voor overleg via info@mijnhuismakelaardij.nl of 06 17440410.

 

sleuteloverdracht na verkoop woning

 

'Dank voor deze prima service voor weinig geld, heel onderscheidend'

- Ed Scholten
Meer klantreacties lezen...