Zoek uw woning...
Te koop Te huur
Soort woning:
Prijs van:
Prijs tot:
Plaats:
Of snel naar...

Zelf uw huis verkopen, toch op Funda

Verkopen zonder makelaar, toch het huis op Funda   

  Huis verkopen zonder makelaar en toch op Funda

Op Funda zonder makelaar: eenmalig 177 euro

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor zelf hun huis te verkopen, zonder makelaar. Door zelf de onderhandelingen en bezichtigingen te doen spaart u duizenden euro's aan makelaarskosten uit. 

Maar hoe krijgt u het huis in de zoekresultaten van Funda, de grootste en belangrijkste woningwebsite, die alleen voor makelaars toegankelijk is? 

Wij bieden u, als goedkoopste internetmakelaar, DE oplossing om uw huis snel en goedkoop op Funda te zetten, zonder gebruik te hoeven maken van makelaarsdiensten als bezichtigingen, onderhandelingen, fotografie, enz.

Werkwijze:

  • Wij plaatsen de woning op Funda. Daar is de woning te zien met 1 foto en een link naar een webpagina waarop een onbeperkt aanta  foto's, uw verkooptekst en uw eigen contactgegevens te zien zijn.
  • Uw huis komt ook in de Funda mailing aan mensen die een zoekopdracht bij Funda hebben ingesteld.
  • U regelt zelf alles rondom de verkoop maar extra ondersteuning en advies is mogelijk. Als u dat wilt kunnen wij tegen bijbetaling ook de koopovereenkomst voor u opstellen, maar dat kunt u ook zelf doen, aan de hand van een voorbeeld koopcontract met toelichting.

De kosten: een eenmalig bedrag van 177 euro. Hiervoor is het huis dus zolang als u wilt op Funda te vinden. Zonder courtage bij verkoop of andere kosten. U doet immers zelf al het werk!

Zo heeft u wel de deskundigheid van een online makelaar achter de hand maar niet de kosten. Op deze manier kunt u zelf uw huis verkopen zonder makelaar en toch zoveel mogelijk kopers bereiken.

Dus, wilt u uw huis of appartement op Funda zetten en kunt u zelf de bezichtigingen en onderhandelingen wel af? Kies dan hieronder voor Basic Funda Only:

Mini
97,-
  • Plaatsing op MHM

 

 
 Funda Only
 (meest  gekozen)

 

 
177,-
 Bestellen  
  • Plaatsing op Funda met foto + link naar een pagina op onze website met alle foto's en uw tekst.
  • Plaatsing op Huislijn, Jaap en MHM
  • Indien gewenst gratis: modelcontract, telefonische ondersteuning
 
Complete Funda plaatsing incl fotografie, plattegronden, enz. 
1195,-
 In Overleg
  • Full Service, volledige Fundaplaatsing, fotografie, enz. Alleen de bezichtigingen doet u zelf

 

Klik hierboven in het overzicht op 'bestellen'. Na invulling van een kort bestelformulier komt u op het iDeal betaalscherm, waar u met uw eigen bankrekening kunt betalen. Vervolgens krijgt u per email met informatie over het aanleveren van tekst en foto's. Als alles compleet is kan uw huis de volgende dag al op Funda staan. Zo staat uw huis snel op Funda, voor de laagste prijs en kan de verkoop beginnen.

Contact
U kunt met vragen of wensen natuurlijk ook altijd even persoonlijk contact opnemen: 
info@mijnhuismakelaardij.nl, telefoon 023 8200472, mobiel 06 17440410 
 
   

(mr. Annelou Bangert, makelaar / jurist)

 

'Heel blij mee, super goede beslissing om het appartement via jullie te adverteren' - Marjon van Maanen, Amsterdam'

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Algemene Voorwaarden (onderdeel van de Algemene Voorwaarden) die specifiek van toepassing zijn op deze dienstverlening:
1. De plaatsing op Funda geldt voor onbepaalde tijd (tot het object verkocht is of totdat consument het wil terugtrekken) behoudens overmacht van de zijde van Mijn Huis Makelaardij.2. Consument verplicht zich zichzelf te verdiepen in zijn rechten en plichten met betrekking tot de verkoop van het object. 3. Uit de aard van de opdracht vloeit voort, dat Mijn Huis Makelaardij niet aansprakelijk is voor enig gevolg van de (rechts)handelingen van consument in het kader van de verkoop van het object, voorzover consument er niet voor gekozen heeft deze handelingen als aanvullende dienstverlening door Mijn Huis Makelaardij te laten verrichten.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

'Dank voor deze prima service voor weinig geld, heel onderscheidend'

- Ed Scholten
Meer klantreacties lezen...